Як покоївки у готелях витирають пил? Кілька хитрощів від професійних прибиральниць

Пил – індикатор чистоти в будинку

У хороших готелях ви ніколи не помітите пилу. І це не через те, що там прибирають щодня. Виявляється, покоївки використовують хитрощі, які запобігають швидкій появі пилу на поверхнях.

Зазвичай вони використовують спеціалізовані антистатичні засоби, тоді пил не так швидко накопичується.

Втім, вони не обходяться і без дешевших засобів. Зокрема, готують їх самостійно.

Втім, головним правилом чистоти покоївки називають регулярне прибирання пилососом. Особливо подушок та матраца.

Які засоби запобігають появі пилу?

Покоївки використовували звичайний яблучний оцет. На літр теплої води додавали 200мл. Підійде і звичайнісінький 9-відсотковий, але у яблучного аромат приємніший.

Готовий склад переливаємо в ємність з пульверизатором, наносимо на поверхню і витираємо чистою м'якою ганчірочкою. Обов'язково спробуйте цей метод, відчуття таке, що після прибирання навіть повітря в будинку стало чистішим.

Антистатик

Це найпростіший варіант. Розпорошіть на чисті поверхні звичайний антистатик і натріть їх. Ви побачите, що пил на них накопичуватиметься значно повільніше.

Сіль та гліцерин

На три літри води додаємо 1 ст.л. гліцерину та стільки ж солі. Витираємо цим розчином поверхні. Ефект після такого прибирання приголомшливий. Цей склад можна використовувати для миття підлоги. Тоді концентрацію гліцерину та солі можна злегка зменшити. Зазначений об'єм додаємо на кожні п'ять літрів води.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень