39-річна мільйонерка розкрила 7 звичок економії, від яких ніколи не відмовиться (ФОТО)

За три роки вона повністю погасила всі свої борги і сколотила статки.

Бернадетт Джой - філіппінка, чиї батьки переїхали до США в пошуках кращого життя. Сама ж вона раніше мала борги, які сягнули нечуваної для неї суми в 300 тисяч доларів,

Однак, зрештою, Бернадетт змогла досягти шаленого успіху, стала мільйонеркою і поділилася секретами вдалої економії.

Виправити ситуацію вдалося, коли вона почала вивчати свої фінанси:

- Я розробила план, за три роки розплатилася з боргами і в підсумку стала мільйонером у свої 30 років.

 

Сьогодні я веду коучинговий бізнес під назвою Crush Your Money Goals, де вчу інших, як змусити гроші працювати на них, - розповіла мільйонерка.

Дівчина поділилася своїми звичками, які допомогли їй розбагатіти. Зокрема, у переліку є такі правила. Про це пише cnbc.

Купує найдешевше м'ясо

Вона завжди – у пошуках найдешевшої упаковки курячих стегенець, щоб заощадити. Це стосується будь-якого м'яса. Страви виходять не менш смачними, але позитивно впливають на бюджет у довгостроковій перспективі.

Економить на наборах засобів гігієни 

Вона часто подорожує для участі і я завжди радію, коли готель надає безкоштовний набір засобів гігієни. Предмети з цих наборів можуть стати в пригоді в несподіваних ситуаціях, особливо якщо ви перебуваєте в дорозі. Шапочки для душу та резинки для волосся можна використовувати для зберігання різної електроніки, наприклад, запасних зарядних пристроїв і конвертерів.

Використовує свої контейнери для їжі на винос

Замість того щоб викидати контейнери, вона використовує їх для зберігання. Вони часто бувають різних розмірів і міцніші, ніж традиційні пластикові баночки, що робить їх ідеальними для зберігання залишків їжі або організації дрібних предметів по дому. Крім того, це більш екологічно, ніж викидати їх після одноразового використання.

Використовує кожну краплю своїх улюблених косметичних засобів

Їй не соромно зізнатися, що вона буду стискати тюбик із зубною пастою до останньої краплі. Точно так само дівчина ставлюся до засобів особистої гігієни та краси, особливо коли йдеться про догляд за шкірою.

Дивиться на ціни в меню, перш ніж замовити

Мільйонерка помітила, що багато ресторанів розміщують дорожчі позиції на початку меню, щоб привернути увагу. Тож вона починає вивчати меню з кінця.

Зберігає високоякісні пакети для покупок

Дівчина має свою колекцію пакетів, захованих під кухонною раковиною. Вона завжди обирає добре зроблену, стильну і міцну сумку для покупок замість поліетиленових пакетів.

Носить в спортзалі безкоштовні футболки

Дівчина відвідує кілька конференцій і заходів на рік, на яких можна отримати сувеніри, зокрема, безкоштовні футболки. Потім вона одягає їх на заняття йогою і танцями, замість того щоб витрачати гроші на одяг для тренувань.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень