Як почуваєтесь? Землю щойно накрила потужна магнітна буря

Календар на місяць – скільки й коли нас штормитиме в липні

У липні очікуємо відразу декілька сильних магнітних бур. Дані про те, наскільки потужними будуть геомагнітні коливання, опублікував Центр передбачення космічної погоди Національної агенції океанографічних та атмосферних досліджень США.

Науковці кажуть, що хвиль буде декілька, і найпотужніша почалася 5 липня, а прямо сьогодні, 7 липня, у неї – пік потужності. Протримається ця «негода» ще завтра і все.

Інші не менш сильні геомагнітні коливання спостерігатимуться з 14 по 17 липня, а також з 22 по 25 липня.

Прогноз на 14 липня точно справдиться, а от дати останньої липневої бурі можуть ще підкоригувати, адже це надто великий відрізок часу, щоб стверджувати про щось остаточно.

Нагадаємо, раніше вчені попереджали про потужні магнітні бурі у липні – мовляв, можуть бути збої навіть в роботі техніки та й загалом з електропостачанням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень