Як отримати субсидію, опинившись на окупованій території

У випадках коли не працюють банки, органи соціального захисту та навіть пошта

Пенсії соціальні виплати та субсидії українці на тимчасово окупованих територіях отримати не можуть. Адже банківські відділення та пошта там не працюють.

Наразі у такій ситуації опинилися близько 600 тисяч осіб, каже міністерка соціальної політики Марини Лазебної.

Всі соціальні виплати мешканцям непідконтрольних територій продовжують нараховувати та фінансувати. Те саме стосується і субсидій на житлово-комунальні послуги. Їх нарахування ніхто не припиняв, - каже Лазебна.

За її словами, якщо людина до війни отримувала кошти на банківську картку – вона продовжуватиме отримувати їх на картку. Якщо субсидію людина отримувала через Укрпошту та у її регіоні відділення зараз не працюють, можна перевести свої грошові виплати до поштового відділення на безпечній території. Для цього потрібно зателефонувати за гарячою лінією Укрпошти за номером: 0 800 300 545 (працює щодня з 8.00 до 22.00). За цим же номером можна також переказувати кошти на банківський рахунок.

Джерело: На пенсії 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень