Як охолодити будинок у спеку, не витративши грошей

Декілька дієвих способів

Висока температура — одна з найбільших проблем літнього сезону, особливо коли вдома так само жарко, як і на дворі. На додаток до кондиціонерів або інших варіантів охлодитися, є способи, які ви можете зробити зовсім не витрачаючи грошей.

Тримайте вікна і двері кімнат відкритими протягом ночі до раннього ранку

В обідній час, коли температура ще висока, закрийте вікна темною тканиною, щоб не допустити потрапляння прямих сонячних променів.

Після заходу сонця, якщо в будинку спекотніше, ніж на дворі, поставте кулер або вентилятор (якщо він у вас є) перед вікном. Це призведе до поступового випаровування тепла з кімнати/будинку.

По можливості уникайте використання плити і духовки

Вся спека не тільки дасть відчуття втоми людині, яка готує, але і підвищить температуру всього будинку.

Шукайте літні рецепти, прості та легкі. Якщо у вас є задній двір або великий балкон, спробуйте приготувати щось на мангалі.

 

Уникайте гарячого душу

Використовуйте нейтральну температуру води і пийте якомога більше рідини!

Оточіть себе рослинами

Якщо у вас є невеликий вільний простір, тераса, балкон або сад, особливо в тій частині будинку, яка найбільше піддається впливу сонця, заповніть її рослинами.

Вони будуть служити захистом від спеки.

 

Вимкніть побутові прилади

Крім споживання енергії, електроприлади нагрівають навколишнє середовище. Відключайте від мережі такі прилади, як комп'ютер, телевізор, кавоварку, коли вони не використовуються, і вимикайте світло, коли воно вам не потрібне.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень