Як обрати собаку, яка не потребує багато уваги: 5 порід для зайнятих господарів

Прихильникам чотирилапих на замітку

Фото ілюстративне. Джерело- depositphotos.
Фото ілюстративне. Джерело- depositphotos.

Людям, у яких зазвичай багато роботи, але котрі дуже люблять собак, хочеться обрати таку породу, яка б не потребувала багато уваги. Є 5 видів таких собак.

Такси

Ці собаки були виведені для полювання на дрібних звірів, тому вони мають гострий нюх, витривалість і сміливість. Такі собаки дуже галасливі, але вони добре сторожать дім і попереджають про небезпеку. Вони, як і інші собаки, люблять прогулянки, але їм достатньо гуляти годину на день.

Грейхаунди

Вони були виведені для полювання на зайців, лисиць і оленів, тому вони мають потужні м’язи, довгі ноги і тонке тіло. Ці собаки дуже доброзичливі, лагідні та спокійні. Вони добре ладнають з дітьми і іншими собаками, але можуть переслідувати котів і птахів. Грейхаунди потребують регулярних прогулянок і коротких забігів, але не вимагають багато фізичного навантаження.  

Французькі бульдоги

Вони не потребують багато тренувань. З ними достатньо гуляти двічі на день по пів години. Ці собаки дуже товариські та веселі. Вони люблять свою сім’ю і хочуть бути поряд з нею. Французькі бульдоги добре ладнають з дітьми й іншими тваринами, але можуть бути заздрісними і сварливими з іншими собаками.

Білі тер’єри

Ця порода собак походить від шотландських тер’єрів. Вони зухвалі, впевнені у собі, часом пустотливі і водночас ніжні собаки, які полюбляють гуляти приблизно годину на день.

Мастифи

Мастифи є одними з найстаріших порід собак, які виникли в Азії близько 5 000 років тому. Мастифів використовували у військових цілях, охорони та боїв. Вони спокійні, люблячі та гарні охоронці. Порода потребує близько години щоденного навантаження. У інший час мастифи обожнюють насолоджуватися сном у зручному, теплому місці.

Джерело: News.Blog

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень