Як обрати пальто на осінь-зиму-2023: 6 порад стиліста (ФОТО)

Щоб пальто було модним, стильним і зручним, треба при виборі його знати, яке купувати не варто

Фото з catorange.ua

Занадто коротке і вузьке

Як пояснила відома українська стилістка Оксана Мацьків, таке пальто не дозволяє вільно рухатися, та й кілька шарів одягу під нього, щоб утеплитися, не одягнеш. Тому обирайте пальто вільного крою і довжиною максі: вона зараз в моді. 

З хутром

Таке пальто виглядає дорого. Але стилістка радить уникати їх чи обирати пальта, де хутро відстібається.

Лацкани

Стежте, щоб обличчя і лацкани відповідали одне одному. Уникайте лацканів складного крою, а також занадто широких, занадто вузьких, занадто подовжених. З ними виглядатимете, як моделі у 60-70-тих років. А це означає, що таке пальто не буде універсальним, до до нього завжди потрібні будуть речі, які відповідатимуть стилю тих років.

Приталене

Така модель не дасть можливості утеплитися. А якщо це структуроване жорстке пальто з підкладкою, в комплекті з яким йде жорсткий ремінь,  ви додасте собі 10 сантиметрів у талії та 10 кілограмів ваги. 

Блискавка

Вона може зіпсувати будь-який предмет гардероба, а пальто — особливо. Адже воно має бути витонченим, елегантним, отже не може поєднуватися з блискавкою. 

Велика кількість декору

Мінімалізм нині в моді. Поєднання різних тканин, нашарування накладних кишень з іншою фактурою тканини або іншого кольору, велика кількість блискучих ґудзиків, які виблискують, здешевлюють річ. Пальто має йти або з ґудзиками, або взагалі без них.

Джерело: Фокус

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень