Лайфхак від австралійця: як економити, щоб сплатити за електрику понад $1300

Через виробничу травму чоловік живе тільки на соціальні виплати

Мартін Бонджорно, живе у Новому Південному Вельсі, Австралія. Жило він винаймає, і наразі не найкращі часи, адже після виробничої травми єдиним джерелом його доходів є соціальні виплати від держави.

За спожиту електроенергію він має заплатити 2000 австралійських доларів (1352 долари США). Але зекономити на рахунках за світло Мартін йде на радикальні кроки:

У мене є одна лампа, розташована посередині кімнати, і якщо мені потрібно перейти з однієї кімнати до іншої, я просто виймаю лампочку і переношу її до наступної кімнати.

Крім того, Мартін більше не їсть їжу, яку потрібно приготувати, не приймає гарячий душ і не вмикає лампу, поки не стане зовсім темно. Невдовзі плата за оренду житла зросте ще на 27 доларів США. Мартін каже, що не перестає думати про гроші:

Ви постійно перебуваєте в такому режимі виживання. Це втомлює, тому що ви розумієте, що це не є тимчасовим явищем, - поділився він.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень