6 правил роботи з бровами від майстра Міли Куніс: будуть вам густі та широкі (ФОТО/ВІДЕО)

«Золоті правила» Крісті

Перед вами «Золоті правила» догляду за бровами від Крісті Стрейчер – майстра, яка допомагає бути гарними Мілі Куніс, Гвінет Пелтроу, Розі Хантінгтон-Вайтлі та іншим зірковим красуням.

Цих правил шість і їх може дозволити собі практично кожен: вони не потребують надмірних витрат.

 

  1. Кожна волосинка на рахунку: бережи її

Правило номер один догляду за бровами для тих, хто хоче відростити їх або зробити (зберегти) їх густими? Не чіпай брови.

«Кожна волосинка має значення! Коли ти їх вищипуєш, вони посилають сигнал оточуючим волосинкам, щоби ті не росли», — говорить Крісті.

Тому краще зайвий раз їх даремно не чіпати, а залишити в спокої.

Особливо, якщо ти маєш світлі брови – непомітні на шкірі. Якщо ж темні, то використовуй тример або ножиці, щоб прибрати щось зайве.

Пінцет потрібен лише для поодиноких волосин, які виходять далеко за межі тіла брови. Його краще використовувати на тих самотніх воїнах, які ростуть близько до повіка, а також на переніссі.

 

Загалом, пінцетом прибирай тільки те, що росте далеко за межами тіла брови.

  1. Роби перерви по 6-8 тижнів між процедурами і НЕ ЧІПАЙ

Одна з ключових порад Стрейчер: НЕ ЧАСТИ. Хочеш мати гарні брови – роби перерви: від шести до восьми тижнів між походами в салон на корекцію або домашніми процедурами вищипування.

Не буде перерв – не буде росту. І не бійся тих волосинок, які виростають у цей період ближче до повіка. Довірся природі.

Стрейчер каже, що якщо ти залишиш це нове волосся в спокої і не будеш його вищипувати, воно в кінцевому підсумку почне наближатися до лінії брів. А поки можна заповнювати прогалини між волосками пудровим олівцем.

І ще одне…

  1. Використовуй олійку для підживлення брів

Накладай природні масла та екстракти на брови та шкіру під ними для підсилення росту брів та їх густоти. Роби це по кілька разів на тиждень. Не передавай куті меду. Перед сном завжди прибирай залишки олійки серветкою, щоб не бруднити подушку, і щоб олія не йшла далі по шкірі до очей та слизової.

Найбільш корисними натуральними оліями (основи) для догляду за бровами та віями вважаються рицинова, реп'яхова і кокосова, а також такі ефірні олії, як олія лаванди, шавлії, чайного дерева і розмарину.

Усе це можна придбати в звичайних аптеках. З них ти можеш скласти мікс. Але пам'ятай, що на 30 мл олії-основи потрібно не більше 2-3 крапель ефірної олії. Вони дуже концентровані і можуть спалити шкіру.

  1. Вищипуй брови правильно

Якщо не довіряєш корекцію брів нікому, навіть професіоналу, то навчися це робити сама.

Перед тим, як вищипувати брови, нанеси олійку на шкіру та волосся і залиш на 5 хвилин. Це пом'якшить шкіру і ти зможеш прибрати зайві волоски, не нашкодивши фолікулам.

Підказка: використовуй пальці для підтягування шкіри навколо чола. Це допоможе більш точно вищипнути волоски, а також зробить процес безболісним. Вчись.

  1. Не корегуй брови при яскравому світлі

І забудь про збільшувальне дзеркало. Стрейчер каже, що вищипувати брови та проводити корекцію варто не при яскравому сонячному світлі і не дивлячись у збільшувальне дзеркало.

Яскраве світло і збільшувальне дзеркало не показує всієї картини. Вони підкреслюють те, що «звичайним оком не побачиш». При такій комбінації є ймовірність та реальна загроза, що ти навищипуєш собі багато зайвого і тоді знову доведеться відрощувати брови. А це довго.

Тобі потрібне просто хороше дзеркало та м'яке денне світло.

Катя Бльостка?

  1. Залиш брови в спокої

Головне правило догляду за бровами для тих, хто вже відростив чи завжди мав гарні брови: не чіпай їх. Чим менше ти будеш експериментувати з їх формою, вищипувати і застосовувати спецзасоби (натуральні масла та олійки не рахуються), тим краще для твоїх брів.

«Після того, як ти відростила свої брови (тобто пройшло 8 з гаком тижнів між корекцією без будь-якого втручання у їх форму), вони стають настільки невибагливими у догляді, що тобі доведеться робити для них дуже мало.

 

Я прошу клієнтів планувати свої зустрічі зі мною принаймні з інтервалом у 8 тижнів, і водночас утримуватися від самостійної корекції», — каже Стрейчер.

За матеріалами: UkrMedia

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень