Як безробітним отримати субсидію на оплату комунальних послуг

Її розрахують, зважаючи на розмір допомоги по безробіттю

Навіть безробітні українці мають можливість отримати субсидію на оплату комірного. Втім, спершу треба зареєструватися в центрі зайнятості та отримати офіційний статус безробітного.

Таку можливість для українців передбачили ще під час карантину впровадженого через поширення корона вірусу, каже заступник міністра соціальної політики України Віталій Музиченко.

Наразі картина доходів сім’ї може змінюватися кардинально у швидкому темпі. Тому ще на період карантину було передбачено, що громадяни, які зареєструвалися в центрах зайнятості та отримують допомогу з безробіття, можуть звернутися та отримати субсидію з урахуванням не доходу за попередні 6 місяців [як зазвичай], а розміру цієї допомоги за попередній місяць, – розповів заступник міністра.

Нагадаємо, в Україні діє заборона на підвищення тарифів на комунальні послуги на період воєнного стану та ще 6 місяців після його завершення.

Джерело: На пенсії

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень