Як автомобільні номери впливають на життя їхніх власників

Нумерологи пояснили, як правильно читати номерні знаки

Нумерологи впевнені, що числа в реєстраційних номерах не тільки визначають «характер» машини, але і можуть багато чого змінити в долі автомобілістів.

Як прочитати номер свого автомобіля, посилити його сильні сторони і обійти слабкі, передає AutoDriving..

З номера потрібно вивести 1 цифру

Тобто, якщо номер вашої машини 1357, то вам потрібно скласти 1 + 3 + 5 + 7 = 16 = 1 + 6 = 7. Отже, у наведеній нижче інтерпретації вам треба читати значення цифри 7.

1

Вашому автомобілю протегує Сонце.

Такі машини ідеально підходять представникам силових і урядових структур. Вони підсилюють лідерські риси у своїх власників, допомагають їм в кар'єрі, додають бадьорості, допомагають встановлювати потрібні контакти, культивують совісність. Ці авто рідко потрапляють в ДТП, на них рідше приходять штрафи. Такі машини по ресурсності сильніші за інші.

Порада автомобілісту:

У машинах-одиницях не варто займатися тіньовою діяльністю. Ніякої контрабанди, злих розмов, нечесних оборудок. Совість замучить. Це буде той випадок, коли на злодієві шапка горить. Власникам цих авто слід тримати марку праведності і солідності.

2

Вашому автомобілю протегує Місяць.

Хороша машина для сім'ї. Має у своєму розпорядженні до легкого спілкування, дружбу, розуміння. Ідеальна для сімейних подорожей. А якщо це робоче авто, то принесе удачу тим, хто займається перевезенням або продажем будь-якої рідини, фруктів. Крім того, це дуже виконавча і пунктуальна машина, звичайно господар отримує від неї більше, ніж очікує.

Поради автомобілісту:

Машини-двійки підсилюють в своїх власниках чутливість і гнучкість, тому тут, навпаки, важливо не дати цим рисам занадто багато волі. Треба навчитися приймати самостійні рішення і цілеспрямовано втілювати їх в життя.

3

Вашому автомобілю протегує Юпітер.

Такі авто приносять своїм власникам удачу в бізнесі і будь-яких інших фінансових питаннях. Дають приплив доходів і корисних зв'язків. У них добре займатися плануванням – допомагають бачити чіткі цілі і прокладати до них прямий маршрут.

Порада автомобілісту:

Однак машини-трійки породжують в своїх власниках гордість. А її треба тримати в вуздечці. Для цього власникам трійок рекомендують частіше спілкуватися з друзями, але не піддаватися бажанню всіх навколо вчити життя.

4

Вашому автомобілю протегує Раху.

Ця машина хороша для організації переїздів, перевезення меблів. Якщо це робочий автомобіль, найкраще його використовувати саме в цих сферах. Підходить і для виїздів великою компанією – допомагає організувати всіх і все. Власнику дає зібраність, дисциплінованість. Тим часом і для будь-якої тіньової діяльності вдала саме «четвірка».

Порада автомобілісту:

Не варто піддаватися спокусі займатися чимось протизаконним, якщо воно раптом виникне. Не псуйте собі долю. Крім того, машини з числами 4, 7 і 8 часто провокують своїх власників на брудну лексику в салоні. Тому їм радять стежити за культурою мови.

5

Вашому автомобілю протегує Меркурій.

Такий автомобіль ідеально підходить для людей, у яких багато ділових зустрічей, переговорів, міжміських переїздів. Він допомагає домовлятися! Якщо це робоча машина, то в ній добре займатися пасажирськими і вантажними перевезеннями на далекі відстані. Це авто часто приносить чималий прибуток своєму власникові.

Порада автомобілісту:

Меркурій – покровитель торгівлі. Він допоможе автомобілістам на п'ятірках домовитися з іншими про що завгодно. Але треба застерегти власників таких авто від, можливо, спонтанного бажання когось обдурити, недоговорити, взяти більше, ніж треба.

6

Вашому автомобілю протегує Венера.

Якщо чоловік хоче зробити подарунок дружині, то автомобіль з шістками в номері – найкращий вибір! Він буде символом любові. Такі машини часто в центрі уваги – зазвичай вони охайні, привабливі як зовні, так і всередині. У цих авто хочеться спілкуватися. І в основному, про любов! Шістки підійдуть для автомобільного парку весільних салонів, для організації романтичних побачень, для проведення розкішних нічних вечірок. Ідеальні вони також для різних «будинків на колесах» – в них дійсно хочеться жити, творити, любити.

Порада автомобілісту:

Якщо ви з кимось посварилися, знайте: кращого місця для примирення, ніж машина-шістка годі й шукати. Автомобілі-шістки – завжди в центрі уваги!

7

Вашому автомобілю протегує Кету.

Це машина «на віддачу». Вона буде приносити удачу і своєму власникові, звичайно. Але більше – іншим, через автомобіліста. Розвиває дух допомоги, підсилює в людині потяг до духовної їжі, допомагає знайти в житті мету. Ідеальна для мандрівних проповідників і лікарів.

Порада автомобілісту:

У цій машині тягне поговорити. А часто і попліткувати. Тому власникам сімки рекомендується утриматися від злих пліток і лихослів'я. Автомобілі-сімки розвивають у своїх власниках бажання допомагати оточуючим.

8

Вашому автомобілю протегує Сатурн.

Це машина – трудоголік! Вона повинна постійно працювати. Це її природний ритм. Своєму господареві вона дає сили, впевненість, рішучість. І, відповідно, побічно через них – успіх в роботі.

Рада автомобілісту:

У багатьох з'являється бажання експлуатувати трудоголіка – вісімку безплатно. Але господар цієї машини повинен навчитися говорити «ні». Наприклад, коли його просять допомогти з перевезенням чогось, іноді все ж варто або відмовити, або нагадати прохачеві, що бензин коштує грошей.

9

Вашому автомобілю протегує Марс.

Така машина найкраще підійде для представників силових структур, сфери юриспруденції і фінансів. Вона вселяє своїм власникам, що важливо дотримуватися порядку і дисципліни. І допомагає в цьому, даруючи водіям рішучість, організованість і сили.

Порада автомобілісту:

Це авто буде часто ламатися, якщо його господаря легко спровокувати, вивести на агресію, дати волю нервам. А якщо водій позитивний і з почуттям гумору, то вони з машиною знайдуть спільну мову, і вона буде йому вірною помічницею в усіх починаннях. Автомобілі-дев'ятки дарують своїм власникам рішучість.

0

Перешкода для будь-якої планети.

Нуль не входить в вищенаведену інтерпретацію. Але важливо сказати і про нього. Якщо в реєстраційному номері авто є нуль, то він дає якусь перешкоду благим вібраціям інших цифр. Дивно, характеру людини нуль підсилює хороші риси, а в випадку з номерами авто – обнуляє їх...

Порада автомобілісту:

Якщо в номері вашого автомобіля є нуль, не страшно. Можливо, він лише трохи загальмує вплив інших цифр. Але якщо ви ще тільки вибираєте номер для машини, нулів краще уникати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень