Один з найсильніших днів жовтня: чим особлива дзеркальна дата 10.10.2023?

Пояснює нумерологія

У жовтні буде лише одна дзеркальна дата – 10.10.2023, яка ідеально підходить для планування усіляких різнопланових проєктів, які стосується як побутових питань, так і планів на найближчі роки.

Про це KP.UA розповіла нумеролог Лариса Браницька. За її словами, у сумі всі цифри цієї дати дають дев'ятку – тобто число милосердя, ухвалення всіх подій у житті.

- Цього дня ангели-охоронці підтримують нас, дають поради та рекомендації, - наголосила вона.

У цей енергетично сильний день у людей виявлятимуться лідерські якості. Він добре підходить для ухвалення важливих рішень, тому у цей день треба брати долю у свої руки.

- Сузір'я цього вівторка – двадцяте, це Ключ. Покровитель цього дня - Мавпа, а вона зазвичай дражниться, – продовжує Лариса Браницька.

Планета, під якою пройде цей жовтневий вівторок - Марс, планета агресії та війни. Вона, як зазначає Лариса Браницька, опікується тими, хто потребує захисту: в'язнями чи заручниками, старими, дітьми та сиротами, тими, хто перебуває в небезпеці. Для таких людей у цей день може з'явитися додаткова загроза, тому вони й потребуватимуть більшого захисту.

- Є й несприятливе значення магічної дати – вбивства, смерть, якась фатальна неминучість, яка буде присутня цього дня. Але є захист ангелів-охоронців. Сузір'я каже, що буде загроза, тому буде потрібна їхня допомога.

 

У такий день, щоб уникнути поганого, треба довіряти Всесвіту, Богу, просити про допомогу та захист. Все залежатиме від нашої поведінки та реакцій – треба бути більш уважними та обережними, розуміти, що можлива фатальність, - каже нумеролог.

У контексті війни цього дня може йтися про домовленості, якісь компроміси, які цього дня потрібно використовувати й в жодному разі не ігнорувати. Не можна пускати справу на самоплив, а, навпаки, треба запобігти наслідкам, обумовивши нюанси. Це може стосуватися охорони та захисту дітей або людей похилого віку, сиріт.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень