«Я – вор», –  нагороджений титулом у Росії грузин під час затримання у Рівному (ВІДЕО)

Якого уночі затримали на Рівненщині

 

На Рівненщині поліцейські затримали «злодія в законі» «Тенго Пітерського». Діяльність Тенгіза Чарая має транснаціональний характер, однак його термін перебування в Україні вкотре скоротили співробітники поліції.

Вирішується питання про його депортацію за межі України.

При затриманні 37-річний грузин не зміг надати документи, лише мав при собі підроблене водійське посвідчення. Автомобіль, на якому пересувався Тенгіз Чарай, мав перебиті номерні агрегати.

Своє перебування в Україні та поїздку до Києва Тенгіз Чарай назвав дружнім візитом до старих друзів.

- Затриманий, 37-річний громадянин Грузії, був коронований у 2014 році в м. Санкт-Петербург. За його плечима кілька судимостей за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, у тому числі за замах на вбивство.

 

Упродовж останніх трьох років «Тенго Пітерський» кілька разів незаконно перетинав кордон України, за що його затримували правоохоронці з подальшим виселенням до Туреччини. Останнього разу це було у жовтні 2019 рок.

 

Тенгіз Чарай мав намір налагодити контроль та перерозподіл грошових потоків, отриманих від вчинення майнових злочинів, — йдеться в офіційному повідомленні обласного управління Нацполіції.

Як його затримували – можете бачити на відео:

Додамо, що його вже видворили за межі Рівненської області. Втім, «злодій в законі» все ще перебуває в Україні.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень