«Я знаю, що тобі важко, але ти будеш жити»: на Рівненщині 3-річний малюк переміг рак (ВІДЕО)

Онкоцентр став для Артемка другою домівкою на цілих 9 місяців

3-річний Артемко з Рівненщини після 9-місячної боротьби з онкологічним захворюванням переміг хворобу. Його приїхали привітати рятувальники та поліцейські. 

Артемку всього лише 3 роки. Він активний та життєрадісний. Проте онкоцентр для хлопчика за останні 9 місяців став другою домівкою. Все почалося раптово у квітні торік. У дитини зовсім зник апетит.

Боліли ніжки, але разом з тим була температура, горло боліло, - загадує мати хлопчика Алла Романюк. 

Спершу гадали, що це ангіна. Та після аналізів в батьків малюка ніби земля пішла з-під ніг - гостра лімфобластна лейкемія. Почалася боротьба з хворобою. Шість місяців хімієтерапії та незліченна кількість обстежень.

Було багато ускладнень, було багато переливань компонентами крові, окрема подяка донорам, - каже лікарка-онкологиня Рівненської дитячої лікарні Оксана Казмірчук. 

Артем мужньо йшов до перемоги, кажуть медики. І він таки одужав. Щоб розділити радість перемоги, для Артема влаштували сюрприз. До малюка завітали рятувальники та поліцейські. Та ще й з подарунками! Іграшковими машинами не обмежилися. Уже на вулиці спеціально для Артема підігнали службові - поліцейські та пожежні. 

І хоч ще півтора року на Артема чекає підтримувальна терапія і щомісячний огляд у лікарні, нині він нарешті вдома. 

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень