«Я выпил. Я полковник. Я всех знаю…». Єфтенія – грозу рівненського бізнесу – виправдали в суді (ФОТО/ВІДЕО)

А от у правильних діях патрульних суддя сумнівався

Єфтеній - справа. Кадр із відео на ТРК "Рівне1"
Єфтеній - справа. Кадр із відео на ТРК "Рівне1"

Нещодавно Першотравневий районний суд міста Чернівці завершив розгляд справи щодо одного з керівників департаменту стратегічних розслідувань МВС в Одеській області полковника В’ячеслава Єфтенія. Про це повідомляє Вісник К. Нагадаємо, його обвинувачували у п’яному водінні.

В’ячеслав Єфтеній неодноразово потрапляв у скандали, але слід відзначити, вони жодного разу не закінчувалися судовим розглядом.

На Волині він «не дуже вдало» закінчив службу на посаді заступника начальника УБОЗу – його звинувачували у кришуванні цигаркової контрабанди.

 

Це не завадило йому через трошки очолити Управління боротьби з економічними злочинами на Рівненщині.

Єфтеній під час спілкування з патрульними. Копи зупинили його п'яним. Скрін з відео, яке оприлюднили у мережі. Кадри записані на бодікамери патрульних.
Єфтеній під час спілкування з патрульними. Копи зупинили його п'яним. Скрін з відео, яке оприлюднили у мережі. Кадри записані на бодікамери патрульних.

На початку цього року В’ячеслава Єфтенія у Чернівцях патрульні зупинили за підозрою у п’яному водінні, котрий їздив зустрічною смугою.

Не зважаючи на те, що відбувався запис натільними камерами патрульних, він намагався з ними домовитися й визнавав, що сів за кермо напідпитку й відмовився пройти дослідження на вміст алкоголю у крові.

 

Єфтеній просив проявити поліцейську солідарність й відпустити його, додаючи як аргумент «а ти знаєш, як я відпускав, і люди не сидять».

Суддя О. Б. Войтун, який розглядав справу, заявив про відсутність складу правопорушення. 

 - Аналізуючи події, які відображені на відеозаписах, суддя зауважує, що дійти до категоричного висновку, що ОСОБА_1 (Єфтеній) перебуває із явними ознаками алкогольного сп`яніння не має підстав, оскільки ОСОБА_1 чітко розуміє та виконує вимоги поліцейського, відповідає на запитання.

 

Порушень координації рухів та порушення мови також судом не встановлено, – сказано в рішенні суду.

Натомість у документі вказали на те, що

Нібито патрульні нечітко сформулювали суть правопорушення, а відеозапис, наданий працівниками поліції, нібито не є безперервним та відображає події в хаотичному порядку.

Ще раз перегляньте відео й зробіть висновок самі:

Цікаво, що під час інциденту у Чернівцях В’ячеслав Єфтеній перебував за кермом незадекларованого елітного позашляховика Mercedes G 63 AMG 2020, вартість якого складає близько 200 тисяч євро. Одягнутий наш герой був у брендовий спортивний костюм Gucci за майже 3400 доларів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень