«Я вперше побачив сина»: рівнянин подякував Держприкордонслужбі за виїзд за кордон (ФОТО)

Зробив це у соцмережі

За дозвіл на виїзд за кордон подякував у Фейсбуці голові Держприкордонслужби України ведучий урочистих подій з Рівного Володимир Кравчук. Адже вперше за 7 місяців після народження сина зміг його, нарешті, побачити. 

Я хочу подякувати працівникам прикордонної служби, які увійшли у моє положення і нехай не відразу і не без пригод, але все ж таки дали мені можливість побачити сина.

 

І також хочу подякувати особисто голові Державної прикордонної служби України генерал-майору Дейнеку Сергію Васильовичу, який у відповіді на моє звернення чітко вказав за яких умов і які документи треба, щоб мені дали дозвіл на виїзд.

За словами Володимира Кравчука, донька, побачивши його, зреагувала словами «Тепер ми як справжня сім'я», а син, напевно, думав: «Хто це такий і чого він мене постійно цілує?».

За довгий період часу я вперше щасливий, - зізнався Володимир Кравчук. 

 

Нагадаємо, що син Володимира Кравчука народився 21 березня у Польщі.

Йому ще до народження поставили серйозний діагноз - коартація аорти.

 

Якби не війна, хлопчик народився б у Києві, де йому відразу після народження планували зробити операцію.

 

Але через напад росії на Україну батьки вирішили шукати клініку для народження малюка у Польщі і, відповідно, вирішили назвати його польським іменем - Януш.

Потім виявилося, що таке ж ім'я має польський професор, який взявся безплатно прооперувати малюка - Януш Скалскі. Володимир Кравчук, якому у Польщі врятували сина, тоді написав пост подяки «Віднині кожен Поляк - мені Брат».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень