«Я в шоці»: блогер показав, як виглядає могила Чапкіса і не стримав емоції ( ФОТО)

Легенди танцю не стало три роки тому

Блогер Ваня Рассел показав, у якому стані нині могила легендарного українського хореографа Григорія Чапкіса. Він помер у 2021 році, але йому досі навіть не поставили пам'ятник.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Stories, якими Рассел поділився в Instagram.

Так, коли блогер йшов Байковим кладовищем, він помітив місце поховання хореографа. Втім, побачене його відверто розчарувало.

Рассел не стримував емоції. Він був ошелешений тим, що на могилі Чапкіса досі немає нічого, окрім штучних квітів та фотографії танцюриста.

На Байковому кладовищі побачив, що у Григорія Чапкіса ще з 2021 року досі немає пам'ятника, нічого. Я просто не розумію, як таке може бути? - заявив блогер.

 

Як може бути, от просто залита плита... Поясніть мені, будь ласка, я просто в шоці, - додав він.

Коли помер Чапкіс

Нагадаємо, відомого хореографа не стало 13 червня 2021 року. Чапкіс дожив до 91 року, але в останні 6 місяців він двічі потрапляв до лікарні. У нього було двостороннє запалення легень, а потім почалися ускладнення.

Танцюриста поховали на Байковому кладовищі. Але на могилі не встановили пам'ятник. Ба більше, ще у 2023 році її навіть не залили бетоном. Тоді моторошний стан могили Чапкіса показував волонтер і ведучий Максим Левченко.

Відомо, що у хореографа є діти. Також він був одружений. У 2020 році він вчетверте уклав шлюб, його обраницею стала загадкова жінка, яка молодша за нього на 52 роки. Дружина Чапкіса не любить публічності, але відомо, що хореограф робив їй коштовні подарунки та не шкодував на це грошей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень