Вицвівший вінок та засохлі квіти: у мережі показали закинуту могилу легендарного Чапкіса (ВІДЕО)

Легенди танцю не стало майже два роки тому

У Мережі показали, який вигляд має могила легендарного українського хореографа Григорія Чапкіса.

Відео у своєму TikTok оприлюднив волонтер Максим Левченко. Днями він побував на могилі Григорія Миколайовича на Байковому кладовищі у Києві та був приголомшений тим, у якому стані вона перебуває.

Легенди українського танцю не стало майже два роки тому, втім на його могилі досі не встановили пам'ятник і там лежать засохлі квіти:

— Дуже гірко і прикро дивитися на могилу Григорія Миколайовича Чапкіса.

 

Вже минуло два роки. Але чомусь його дружина, яку він у наших особистих розмовах називав діамантиком, його син з Америки не додумалися ще поки що не те, що поставити пам'ятник, а хоча б її облагородити, - говорить у відео Левченко.

Зазначимо, що Григорій Чапкіс помер 13 червня 2021 року. Його поховали на Байковому кладовищі. До останніх днів життя маестро поруч з ним була його кохана дружина Міла, з якою він одружився 2020 року. Жінка воліла залишатися у тіні та не хотіла публічності. Про дружину Чапкіса відомо, що вона бізнесвумен і керує магазинами прикрас. Кохана була молодша від Григорія Миколайовича на 52 роки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень