Я сказав Шевченку, що його гравці займалися симуляцією, – тренер збірної Швеції (ФОТО)

«Шева – Геній!?» (с)

У вівторок, 29 червня, в матчі 1/8 фіналу Євро-2020 Україна переграла Швецію (2:1). Головний тренер збірної Швеції Янне Андерссон після гри був вкрай незадоволений поразкою.

За його словами, для команди Швеції це дуже жорстокий результат. Футболісти та тренерський штаб розчаровані ним. Про це повідомляє Спорт 24 із посиланням на УАФ

«Нам дуже важко. Ми розчаровані. Моя команда діяла добре, і в другому таймі ми повинні були вирішувати долю поєдинку на свою користь.

 

Це дуже жорстокий для нас результат. Ми повинні пережити це падіння разом».

На цьому Андерсен не зупинвся і повідомив:

«Про що я говорив з Андрієм Шевченком після закінчення матчу?

 

Я висловив йому своє невдоволення щодо того, що футболісти його команди дуже вже захопилися симуляціями.

 

Але Шевченко зі мною не погодився»,

КОНТЕКСТ: 

  • Збірна України обіграла команду Швеції в 1/8 Євро-2020 із рахунком 2:1. Так наша команда вперше в історії вийшла у чвертьфінал чемпіонату Європи з футболу.
  • Відкрив рахунок у матчі Зінченко, на 28-ій хвилині він забив у ворота збірної Швеції після результативного пасу Ярмоленка. Втім, вже за 15 хвилин Форсберг завдяки рикошету зрівняв рахунок у матчі – 1:1.
  • У другому таймі жодній з команд не вдалося отримати перевагу, тому були призначені два екстратайми.
  • На 99-ій хвилині збірна Швеції залишилася в меншості: через грубу гру проти Бєсєдіна Маркус Даніельсон був вилучений з поля.
  • На останній хвилині другого екстра-тайму Артем Довбик, який зіграв третій матч за збірну України, ударом головою в падінні приніс перемогу.


ШЕВА – ГЕНІЙ!?

Ще деякі цікаві цитати з приводу успіху України на ЄВРО 2020

 Kniggos: Я часто писал о том, что Австрии нужно было играть вничью с Украиной. Меня никто не слушал и смеялись, что я не стремлюсь к победе в любом матче. Шевченко вот тоже думал, как я, и теперь он с Украиной в четвертьфинале.


Mathaut: Положительный итог этого унылого матча заключается в том, что Швеция покидает турнир и становится на одну скучную команду меньше на Евро. Большой минус в том, что Украина выходит в четвертьфинал и оставляет в дураках Австрию и Нидерланды.

Erho: Англия настолько унылая и убогая команда, что она ещё и Украине сможет проиграть и пропустить их в полуфинал. А там уже останется совсем чуть-чуть до победы на Евро-2020.

JakobS: Португалия прошла похожий путь. Стала третьей в группе, слабо играла в плей-офф. А потом взяла и выиграла чемпионат Европы. И уже практически никто не вспоминает, насколько убого они играли. Украина явно пока идёт по этому пути.

Gerry: Украинцы смеются, что позволили нам выиграть последнюю игру на групповом этапе. В таких делах всё решает тактика. Не всегда нужно тупо идти вперёд.

Felix: Сидят сейчас украинцы с бутылкой алкоголя, отмечают победу сборной и выход в четвертьфинал, и смеются над Австрией, Нидерландами и УЕФА. Как оказалось, вся эта система, разработанная футбольными чиновниками, не только вполне предсказуема, но ещё и можно ею воспользоваться, чтобы выбрать себе более приятного соперника.

Element: Если бы Франко Фода был бы хоть чуток умнее, то он бы не выигрывал у Украины и сейчас бы Австрия была бы в четвертьфинале. Потому что если украинцы смогли обыграть Швецию, то уж мы тем более! Только мы бы сделали это более уверенно и спокойно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Теги: ЄВРО 2020
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень