«Я люблю тебе. Але хтось із твоїх дітей має померти», вітчим перерізав горло 2-річному пасинку

Подробиці резонансної трагедії

У селі Девладове, що неподалік від Кривого Рогу, 7 липня 28-річний чоловік  увірвався до будинку своєї колишньої дружини, коли там не було дорослих.

Мама дітей та дідусь поїхали на роботу.  За семирічною Вікою й дворічним Михайликом залишили наглядати 18-річну сусідку.

Коли вітчим увірвався в будинок, дівчина відразу викликала правоохоронців.

Будинок, де сталася трагедія

 — Вітчим відразу ж зв'язав дітей скотчем. Дівчинка сиділа на кріслі, а хлопчик лежав на дивані, — неофіційно розповіли «ФАКТАМ» у поліції. — Чоловік зателефонував колишній дружині й сказав, що якщо вона не повернеться до нього, то він підірве будинок. Потім, сказав:

«Я люблю тебе. Дуже сильно. І я не можу зробити тобі боляче. Але я можу зробити твоїм дітям».

Захопивши в заручники дітей, чоловік весь час розмовляв телефоном зі своєю колишньою дружиною. Він сказав їй, що зараз заріже Віку — старшу дівчинку. Однак Віка розплакалася, почала просити не робити цього. У трубці плакала й мама дівчинки. Тоді чоловік сказав:

«Добре. Я даю тобі другий шанс повернутися до мене. Але все одно, повернешся ти чи ні, хтось із твоїх дітей повинен буде померти».

Потім він відключив телефон і почав завдавати хлопчику хаотичних ударів ножем. Кілька разів ударив у спину. А потім він просто перерізав дитині горло та зник у невідомому напрямку.

У цій кімнаті поліція знайшла малюка, який спливав кров'ю

Поліція не встигла зовсім трішки. Хлопчик був живий, але спливав кров'ю. Дівчинка перебувала в стані шоку та весь час плакала.

Злочинця шукали дев'ять годин, а він весь цей час ховався у тому ж селі на горищі покинутого будинку.

Коли поліцейські його затримували, він благав не давати наближатися до нього родичам малюка, якого він намагався вбити, побоюючись самосуду.

Злочинця шукали дев'ять годин, а він весь цей час ховався в тому ж селі на горищі покинутого будинку

Зараз стан дворічного Михайлика значно погіршився. Дитина втратила багато крові, у неї була перерізана трахея, зачеплені життєво важливі органи. Малюка під`єднали до апарату штучної вентиляції легенів.

Проте 8 липня Михайлик впав у кому. Лікарі поки не повідомляють це офіційно, але кажуть, що у дитини помер мозок.

Якщо малюк виживе, то його вітчиму загрожує до 15 років позбавлення волі. Але якщо дитина помре, то злочинця можуть відправити за ґрати на довічне ув'язнення.

Джерело: Факти

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень