«Я досі не знаю, де я»: рівнянин-полярник повернувся з Антарктиди

Чим займеться після експедиції?

У п'ятницю, 30 квітня, до Рівного повернувся полярник Ігор Дейнека, який рік перебував в Антарктиді з 25-ю українською експедицією на станції Академік Вернадський. Дорога додому тривала десять днів. Через протоку Дрейка до портового чилійського міста Пунта-Аренас, а звідти у Сантьяго та Париж.

Перезмінка була така інтенсивна, дуже швидко потрібно було забиратися звідти, тому що вже напирав лід.

 

Вже ж зима в Антарктиді, якраз штормова погода була. Я, чесно кажучи, досі не знаю, де я. Якось в перші хвилини сльози і таке піднесення.

 

Але після того декілька хвилин і здається, ніби вже нікуди не їхав. Відчуття, що ти нарешті вдома, – сказав Ігор Дейнека.

До своєї участі в українській антарктичній експедиції він працював анестезіологом в Рівненській центральній міській лікарні. Як розповів чоловік, після експедиції він планує повернутися до медичної практики.

Джерело: Суспільне

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень