«Я боявся, яка реакція буде в людей»: Dzidzio зізнався, що розлучення зі співачкою Slavia - найправильніше рішення у житті

«Славо, я хочу бути щасливим і хочу бачити тебе щасливою» (с)

Український співак Dzidzio розповів в інтерв'ю програмі «Зірковий шлях», що й раніше думав про розлучення зі своєю дружиною, співачкою Slavia, але...

Не наважувався зробити цього, побоюючись засудження людей:

— Я міг це зробити раніше, але боявся, яка реакція буде в людей. Як так – гарна дівчина, а він її кидає, що не так? – зізнався артист.

Зараз Dzidzio каже, що рішення про розлучення було найправильнішим моментом у його житті, оскільки між ним та колишньою дружиною не було розуміння.

— Я лягаю спати, Слава ще щось робить. Я встаю, а Слава ще спить. Треба було взяти відповідальність, сказати: «Стоп. Так більше не буде. Славо, я хочу бути щасливим і хочу бачити тебе щасливою». Тому, набравшись сміливості, заявив, сказав, що ми розлучаємося.

 

І зараз думаю, що це був найправильніший момент у моєму житті. Це неправильно – жити в отруєному стані. І самому кислим ходити, вічно додому не хочу, і їй зіпсувати життя, – наголосив артист.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень