Взимку половина рівненських водіїв – потенційні дрифтери

«Трюкачів» стає більше

У Рівному активізувалися дрифтери. Цими вихідними вони знову «розважалися» на парковці ТРЦ «Екватор».

Небезпечне шоу, яке автолюбителі влаштували увечері, занепокоїло рівнян. Перехожі двічі викликали правоохоронців, розповіла речниця патрульної поліції Оксана Юрченко:

У суботу ввечері і в неділю ввечері до нас надходили виклики. 1-го грудня це було близько 20-ї години, 2-го - о 21:45. Але прибувши за вищевказаною адресою вже правопорушення не було. Транспортні засоби вже були просто припарковані біля «Екватора». 

Відео порталу «Крапка»​

Тож цього разу жодного з правопорушників до відповідальності не притягали. У той час  Сергій Калашніков - голова громадської організації «Рух – це життя Рівне», яку пов’язують з дрифтерами, запевнив, що до подій біля «Екватора» у вихідні вони відношення не мають:

Наразі ми не ведемо активну діяльність. Чому з’явились на «Екваторі»? Я вам скажу, що зимою, коли випадає сніг, кожен другий водій стає дрифтером. Якщо в Рівному 30 тисяч водіїв, то 15 тисяч із них потенційно хоче їхати боком. 

Також він зазначив, що автотрюкачі катаються виключно у промзоні на вулиці Дворецькій.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень