Через дрифтерів партійний керівник обізвав члена міськвиконкому Рівного

Національний корпус спростував причетність до побиття прихильників нічного автоекстриму

Ігор Сухий

Керівник обласної організації цієї партії Ігор Сухий спеціально прийшов для цього на засідання міськвиконкому:

Хотів взяти слово щодо подій біля «Екватора». Так як дії тітушок приписують нашому активу і, зокрема, нині головний дрифтер уже спростував цю інформацію, перед нами вибачився. Але є людина із членів виконкому, яка сьогодні має надати 300% фактів нашої присутності там. Ніно Скибо, я вас слухаю.

Ніна Скиба відповіла, що факти надасть тоді, коли поліція встановить особи тих, хто, будучи у балаклавах, бив дрифтерів. Ігор Сухий обізвав її «неадекватною людиною», яка не повинна представляти громаду Рівного. Міський голова Рівного Володимир Хомко звернувся до нього:

До мене йдуть дзвінки з усього міста зробити вас почесними громадянами за ці дії. Бо думали, що це ви робите. А ви від цього відхрещуєтесь. Мені щодня по п’ять дзвінків надходить, щоб подяку вам оголосити.

Ніна Скиба заявила, що треба зробити все, щоб в межах міста дрифту не було, і щоб люди не страждали. Бо, за її словами, були й такі, які не брали участі у дрифті, а побили і їх, і їхні авто.

Ніна Скиба

На це начальник поліції Рівного Василь Зелінський відповів, що всі, хто вчинив протиправні дії, будуть покарані.

А член міськвиконкому Юрій Романенко, як колишній спортсмен, тренер з мотокросу і начальник команди зі спідвею, нагадав, що коли проводили змагання з мотокросу, то влаштовували їх за межами міста або у вихідний, причому поруч була швидка, рятувальники тощо. Тож так мали б робити і дрифтери.

Міський голова наголосив, що дрифтери повинні розуміти: 99% мешканців міста обурені їхньою поведінкою. Тож у місті цього не повинно бути, навіть якщо є місце, бо навколо житлові будинки. І побажав дрифтерам успіху за межами міста.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень