Взялися за військкомати: міноборони анонсувало важливі зміни

Що відомо

До кінця 2023 року в Україні планують замінити майже третину керівного складу всіх військкоматів на ветеранів. Про це заявив заступник міністра оборони України Олександр Павлюк.

— Дуже важливе питання і людський виклик: чому ТЦК очолюють люди, які не воювали, які не мають досвіду.

 

Тому над цим питанням ми також попрацювали та і дали пропозицію: до кінця року 30% керівного складу мають замінити людьми, які воювали.

 

Не тільки воювали, але мають, на жаль, каліцтва і не можуть продовжувати службу в бойових частинах, – наголосив він в ефірі телемарафону.

Проте, за словами Павлюка, це нешвидкий процес. Люди повинні мати бажання працювати військкоматах, пройти відповідну підготовку та «бути гідними цих посад». 

— Така робота вже проводиться. Наприклад, роти охорони ТЦК від 50 до 70% замінені такими хлопцями, які воювали, мають певні поранення, не можуть воювати.

 

Вони уже зайняли ці ніші. Далі ми прийшли до етапу заміни керівного складу.

 

Спробуємо. Головне – це не зірвати процес мобілізації, це основне, – резюмував він.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень