Вже цієї неділі дві рівнянки підкорюватимуть зіркових наставників «Голосу країни» (ВІДЕО)

Чи розвернуть наші дівчата тренерські крісла?

На сцену "Голосу країни" мріють потрапити найталановитіші та найбільш професійні вокалісти не лише з України, а й зі всього світу. Та потрапити на шоу не так просто.

Вже цієї неділі, 31 січня, 38-річна рівнянка, талановита  співачка Юлія Тимочко підкорюватиме сцену відомого шоу. Про це йдеться в анонсі випуску, розміщеному на офіційній сторінці проєкту в Instagram.

Я вже неодноразово брала участь у кастингах, але, на жаль, мені відмовляли. Якби ви знали, як хочеться бути просто почутим. Це сезон перезавантаження - і саме цей сезон для мене, - каже Юлія.

Ще одна рівнянка цієї неділі підкорюватиме сцену "Голосу країни". Сарненська співачка Галина Куришко взяла участь у шоу, аби популяризувати українські народні пісні. Жінка переконана, що українська фольклорна творчість ніколи не втратить своєї актуальності у сучасному світі. 

Голос країни саме у цьому сезоні має бути народний, щирий, наш, - розповіла Галина.

Чи розвернуть наші дівчата тренерські крісла - дізнаємось вже цієї неділі.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень