«Голос Країни» засудив Дмитра Самка з Рівненщини (ФОТО/ВІДЕО)

Дехто вважає, що це нечесно

Як відомо, телевізійні шоу робляться не для того, щоб в них завжди перемагали сильніші та кращі.

Підводні мотиви організаторів бувають різними.

Іноді працюють суто приватно-меркантильні інтереси, іноді «політичні», як, наприклад, штучне просування на перші місця людей із вадами здоров’я, трансгендерів чи представників певної національності.

 

Наприклад, можна не сумніватися, що упродовж ближчих років (а може вже й наступного року) «Голос Країни» спробує зробити переможцем нашого національного конкурсу якогось цигана чи циганку, аби судді постійно могли плакати і розповідати всім, як люблять вони ромів.

Одним словом, уже не переший рік на етапі чверть- та півфіналів у «Голосі Країни» відсівають кращих, аби у фіналі з більшою гарантією міг/могла перемогти той/та, хто треба.

Дехто вважає, що, можливо, подібне відбулося й минулої неділі з нашим Дмитром Самком, якого «засудили» нечесно.

Нижче подаємо текст Любові Климчук без змін:

МІЙ ПЕРЕМОЖЕЦЬ – ДМИТРО САМКО

Ніколи не писала окремих постів про учасників "Голосу країни", зокрема і про Дмитра Самка з Бережниці .Писала про мову пісень, оскільки хотілося чути більше творів у виконанні учасників саме українською.

 

Сьогодні напишу про учасників. Про команду Сергія Бабкіна. Прекрасну команду, учасником якої був наш Дмитро.


Але передусім трішки про Дмитра. Його оксамитовий голос я люблю дуже давно, хоча чула нечасто. Пригадую, якось у районному Будинку культури на концерті він виконав у фіналі «Заспіваймо пісню за Україну». Це було для мене як величезний вдих, вдих на повні груди, чистого і прозорого повітря.


У передачах «Голос країни» фанаткою Дмитра, чесно кажучи, була не кожного разу. У мене не викликали величезного захвату його пісні англійською, і я про це теж писала. Але я кажу , у цьому випадку, не про голос, а про мову виконання. Мені не імпонувала Дімина величезна емоційність на сцені, велика рухливість, бо це мені заважало оцінювати його голос, я не бачила його очей…

 

Вчорашній виступ Дмитра став для мене блискавкою. Чому? Тому, що він виконував одну з моїх найулюбленіших пісень. Хоч і російською, але ж ми всі її прекрасно розуміємо. Тому, що ДМИТРО не жестикулював всім тілом, а звертався лише голосом і очима.

 

Це було неперевершено. Цей виступ нагадав мені оте проросле крізь асфальт дерево, яке тягнеться до сонця. Та й доля у хлопця майже така.

 

У відеоролику перед виступом так було і відзнято: момент істини- пробитися крізь асфальт..

 

Хочу сказати, що Дімин виступ цього разу ОСОБИСТО для мене не менш потужніший від співу Олени Луценко. Це про постановку загалом!

 

ГОЛОС І ОЧІ..ОЧІ І ГОЛОС - цей тандем торкнувся всіх струн серця !

 

Плакала Джамала. Плакала і я .Хоча ми різні. Я проста смертна, Джамала - Зірка, однак відчули ми однаково піссню..

 

Тепер про Олену. Величезний респект співачці, Бог дав голос, Бог дав красу, а канал 1+1 дав ще й гарне підгрунття для перемоги у півфіналі.

 

Це ж ми, тут на Рівненщині не переймаємося тим, що там у відеоролику перед виступом. Це ж нам тут, байдуже, що нашого Діму ніхто не прорекламував так. як Олену прорекламувала Ніна Матвієнко, назвавши своєю наступницею у творчості.

 

Ну хіба ж це не підкупить глядачів. А коли Сергій Бабкін сказав: « ви, Олено, для мене вже переможиця «Голосу», то це хіба не не аванс для гарного голосування?»

 

Ні, я щиро поважаю Сергія Бабкіна, я вважаю, що він найкращий з наставників у цьому шоу і взагалі людина з океанічною харизмою.

 

Але чому не так як на олімпіаді, чому не бігти чесно до кінця?

 

Уявімо,що перед виступом Дмитра Святослав Вакарчук чи ще хтось з зірок сказав, що йому до вподоби голос Дмитра? То як би тоді голосувала Київщина чи Львівщина?

 

Знаєте, мені шкода, що не закінчилося все так як на олімпіаді. А може закінчилося саме як на олімпіаді, але так, як у більш суб*ктивному виді спорту, до прикладу. як у фігурному катанні. Іноді хтось впав, але може стати першим. Олена Луценко - диво-дівчина, але наш Дмитро також диво-юнак!

 

Цим постом жодним словом не хотіла образити команду людей .яка знімає це прекрасне шоу. Жодним словом не хотіла образити Сергія Бабкіна. який став Дімі вірним другом, думаю другом на все життя.

 

Але я сказала свої емоції про свого ЗЕМЛЯКА, оскільки народилася у селі поруч з Бережницею. То сказала б так – про свого близького земляка.


Водночас дякую Богові за тих людей, чиїми стараннями створена програма, яка дала шанс показати себе всій Україні юнакові з простого поліського села.

 

Для мене ОСОБИСТО цьогоріч найкращий ДМИТРО САМКО. Бажаю перемоги Олені Луценко, тому , що у неї талант, і тому, що вона йшла поруч з Дмитром!

 

"И лампа не горит, и врут календари, И если ты давно хотела что-то мне сказать, То говори."

 

ДІМА, НЕХАЙ ТВОЯ САМОТНІСТЬ ЯКНАЙСКОРІШЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ І СЕРЦЕ НАПОВНИТЬСЯ ЛЮБОВ"Ю ДО ТОЇ ЄДИНОЇ, ЯКУ ТИ ЩИРО ПОКОХАЄШ. ВЗАЄМНО ПОКОХАЄШ!

 

Я СКАЗАЛА. СВОЮ ДУМКУ!


А СПІВАЮЧИ УКРАЇНСЬКОЮ, ДІМА БУВ БИ...НЕ ТІЛЬКИ МІЙ І НАШ ПЕРЕМОЖЕЦЬ !

А це саме відео виступу Дмитра Самка у Півфіналі:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень