«Вже вклали в сиру землю»: Офіцер ЗСУ різко висловився про мобілізацію

Що мають зрозуміти українці

Офіцер ЗСУ Ігор Лапін заявив, що проблема з мобілізацією продовжить нависати над Україною. І питання мотивації не вирішать навіть фінанси.

Він пригадав, що у гострі періоди українці самі брали до рук зброю. Так було у 2014 році, коли рф вторглася на Донбас, у 2022 році – коли націлилася на всю Україну, тоді не стояло питання фінансового заохочення, але тоді ж Україна поховала найкращих бійців.

Найбільш мотивовану піхоту у світі, на жаль, ми вже вклали в сиру землю. Їх замінили ті, хто не ухилився від військкомату, добросовісно пішовши на війну. Зараз великим питанням залишається те, хто замінить вже цих людей, – зауважив Ігор Лапін.

На його думку, до українців має дійти розуміння, що ця війна на роки, і що кожний опиниться на фронті. Щодо фінансів офіцер зауважив, що добровольцям варто платити більше, ніж тим, які йдуть на фронт за повісткою.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень