Зав'язала подушку на голові: обставини смерті дитини у нелегальному дитсадку (ВІДЕО 18+)

Дівчинці було лише 14 місяців і це був її перший – пробний день

Скрін із оприлюдненого відео. 51-річна вихователька - за кілька секунд до того, як примотала до обличчя дитини подушку

Трагедія сталася минулої п’ятниці у Запоріжжі.

На так званий пробний день до «дитячого центру» однорічну Олесю батьки принесли близько 9-ї ранку. А вже за кілька годин «вихователька» зателефонувала їм і повідомила, що дитина - не дихає.

О 10:45 до квартири жінки, в якій і розташовувався нелегальний дитсадок, прибули медики. Вони лише констатували смерть 14-місячної дівчинки «внаслідок закриття дихальних шляхів шлунковим вмістом».

 

Це значить, що дитина померла, захлинувшись під час блювання.

Фото ілюстративне, "Укрінформ"

Правоохоронці встановили, що «дитячий центр» належить 51-річній власниці трикімнатної квартири, де і сталася трагедія.

Попри те, що у жінки немає жодних дозвільних документів на провадження подібної діяльності, останні кілька років вона приймала вдома дітей різного віку. Свої послуги рекламувала в інтернеті.

У повідомленні поліції не вказується, як саме жінка вбила дитину.

Однак адвокат потерпілих Теймур Мамедов заявляє, що через плач дитини нянька прив’язала до її обличчя подушку і винесла хвилин на 10 до сусідньої кімнати. Коли ж зрозуміла, що дівчинка задихнулася, спробувала приховати сліди злочину. Про це адвокат написав на своїй сторінці у Facebook, додавши відео зі встановлених у квартирі камер відеонагляду:

При вивченні відео ми виявили, що вона намагалася приховати факти: вона видаляла відео, але залишилися фрагменти файлу, ми відновили, по чистій випадковості, звук і зрозуміли, що вона не робила реанімаційних дій, а в першу чергу прийняла дії, спрямовані на приховування злочину, - пише Мамедов.

ТСН зазначає, що «швидку» для малечі викликали самі батьки, які намагалися реанімувати дівчинку до приїзду медиків. Однак – безрезультатно.

Учора 51-річній жінці повідомили про підозру в умисному вбивстві малолітньої дитини. Їй загрожує до 15 років в’язниці або довічне ув’язнення. А вже сьогодні Шевченківський райсуд Запоріжжя взяв власницю дитсадка під варту – до 2 серпня включно.

Під час судового засідання стало відоме ім’я підозрюваної – Ірина Суханова.

Жінка розповідала клієнтам, що має дві вищих освіти і показувала незрозумілі сертифікати, які начебто давали їй право займатися такою приватною діяльністю.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень