Історія виховательки з Рівненщини, звільненої за фото в купальнику, збурила соцмережі

Її активно обговорюють

Одне з фото, через яке постраждала вихователька

Нагадаємо, що ми писали про те, що у Радивилівському районі звільнили з роботи виховательку за фото в купальнику у соцмережах  Ця історія вразила чимало наших читачів. Тож вони висловлювали свої думки про неї у соцмережах. Ми зібрали найцікавіші коментарі, викладені у Фейсбук

Галина Едельвейс За фото звільнили. А за побори в садках та школах коли будуть звільняти???

Юрій Яцика капєц, там ще був мужик в трусах і без прикритого верха..

Сергій Штурхецький ти теж побачив чоловічі соски на фото?)

Микола Хоменко Вчитель і вихователь ще з часів СРСР не мав прав на особисте життя! У них на лобі написано, що вони вчителі! ))) Вибачте, але вони і в вбиральню не ходять! )))

Тарас Василишин Жаба задавила

Олена Сіренко То керівник не пережила, що підлегла відпочиває у Туреччині

Alona Marchuk Директор дитячого садка, напевно, також би хотіла такої романтики. Але її немає, от і заздрість взяла гору

Inna Sinitska Ця вихователька знає свою роботу. Колись дитина ходила до неї в групу, то, як та ішла в декрет, то діти плакали.

Инна Ткачук Молодець дівчина! Я з нею не знайома, та вона мені вже подобається!)))

Максим Бахішев Мені інтересно, що ж вихователька зробила поганого директору?

Ella Ef Вдосконалила швидше своє життя. Ех..село моє...нічого з роками не міняється​

Валентин Шульга Не бачу там нічого постидного, а дітям нема чого лазати по комп'ютеру, хай уроки вчать і спортом займаються!

Інна Борисевич  виходить, що вчителям та вихователям потрібно придумати новий купальник "вчительський", який схожий на паранджу, не відпочивати там, де є учні та вихованці садочка і їхні батьки (тобто "НІДЕ"); фоткатися із кружкою кислого молока)))

Алла Довбиш Треба половину Радивилова звільняти з роботи, бо ВЛІТКУ фотографуємось в купальниках!!А ще, не доведи Боже, зі СВОЇМИ ЧОЛОВІКАМИ!!;))) Все, на МОРЕ БЕРУ ШУБУ і, щоб не впізнало начальство - протигаз і шапку -вушанку!!))))Залізу в басЄйн- буду вся звЄзда)), а з аквалангом - саме то!!)) І з роботи не напруть, і звЄздою Ютуба буду!!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень