Вихованка рівненської спортивної школи увійшла до ТОП-150 світового рейтингу

Вихованка рівненської спортивної школи,19-річна тенісистка Катаріна Завацька, стала переможницею змагань категорії ITF у Контрексевілі (Франція).

Завдяки успішному виступу у Франції 19-річна українка увірвалася до ТОП-150 світового рейтингу, піднявшись одразу на 63 сходинки.

Загалом Завацька завоювала свій шостий професійний титул. Тепер Катаріна посідає 133-й рядок.

Вище за неї в списку — чотири українки: Еліна Світоліна — 7-ма, Даяна Ястремська — 34-та, Леся Цуренко — 36-та, Катерина Козлова — 66-та.

Торік обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву підготувала 243 спортсмени масових розрядів, серед яких 8 кандидатів у майстри спорту, 6 майстрів спорту України. Близько 30 учнів школи увійшли до складу збірних команд України з різних видів спорту, а 10 стали переможцями та призерами чемпіонатів України. Про це повідомляє прес-служба управління освіти і науки Рівненської ОДА.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень