Вибори мера. Скандал із дебатами набирає обертів у Рівному

Чи прийдуть кандидати на дебати на Суспільному?

Кандидат на посаду міського голови Рівного Віктор Шакирзян не прийде на дебати до опонента, які мали відбутися сьогодні на телеканалі Суспільне.

Нагадаємо, дату відкритої дискусії обидва кандидати погодили ще 13 листопада.

Про відмову йти на дебати Віктор Шакирзян заявив сьогодні у своєму відеоролику, який виклав на власній сторінці у Фейсбук. Він повідомив, що його запросили до столиці на термінову зустріч щодо кисневої станції у Рівному з профільним комітетом Верховної Ради.

Цю інформацію спростувала народна депутатка Яна Зінкевич. Вона з’ясувала, що голова комітету Михайло Радуцький не організовував подібну зустріч. Про це вона повідомила так:

«Уточнила у своїх колег хто буде на цій зустрічі, та чи зможуть мене повідомити про результат. Але що з‘ясувалося?

 

Що зустрічі з комітетом не заплановано, що також підтвердив наш голова комітету пан Радуцький. І дійсно в нас завжди хороша взаємодія всередині комітету.

Цікава історія, чи не так?

Телеканал UA:Рівне має імідж єдиного незалежного телемовника у нашому місті, адже не має приватного фінансування і не залежить від вказівок власника бізнесу і дотримується стандартів журналістики. Ось як відреагувала на це відома рівненська журналістка Інна Білецька, яка раніше очолювала рівненську філію Суспільного:

«Я казала багатьом, що матимемо чергову неправду про причини відмови і відмову отримаємо її в день дебатів.

Я думала, що у день дебатів на Суспільному, кандидат може заявити, що підхопив коронавірус, нога болить, або мама їсти покликала, але штаб пішов ще далі. Вирішили, що кандидат має зробити заяву про перемовини щодо кисневої станції з профільним комітетом ВР.

Буде в Києві спасати Рівне.

В профільному комітеті кажуть, що про вечірні перемовини не чули», - пише Інна Білецька.

Коли після цієї новини на фейсбуці розгорнувся скандал щодо небажання Віктора Шакирзяна йти дебатувати на Суспільному, з’явилось фото, де цей кандидат і справді стоїть поруч із головою комітету ВР Михайлом Радуцьким, а отже ніби причина візиту в Київ у день дебатів таки була.

От що з цього приводу написала Яна Зінкевич:

- Оновлена інформація по Рівному.

Щойно Шакирзян виставив фото з нашим головою комітету Михайлом Борисовичем Радуцьким. На якому ще мені привіт передав.

Так от, пан Радуцький щойно підтвердив, що зустрічі організована не була. До нього підійшов в Офісі Президента Шакирзян разом з народним депутатом, пару слів переговорив і в кінці сфотографувався. Звісно ж, Михайло Борисович як депутат нікому не відмовляє в розмові.

Пан Радуцький дав дозвіл мені це вказати. Бо я не фейкопоширювач.

Так все ж закінчилось пару годин тому, ви ж встигаєте доїхати на дебати))

Натомість Віктор Шакирзян і його пресслужба з понеділка не виходять на зв’язок із журналістами Суспільного – у штабі просто не беруть трубки від кореспондентів, хоча раніше говорили що до дебатів готові. Проте нині Віктор Шакирзян повідомив, що дебатувати буде на телеканалі «Рівне 1».

До слова, кандидат на посаду очільника Рівного Олександр Третяк, який сам викликав Шакирзяна на дебати ще на початку другого туру перегонів за крісло міського голови, заявив, що, на відміну від опонента, готовий взяти участь у дебатах на Суспільному сьогодні о 19.20.

* на правах реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень