Учасники АТО вимагають повернути Стрільцю звання

До президента України звертатимуться з вимогою реабілітувати бійця АТО

Представники громадськості Рівненщини, які безпосередньо брали участь в АТО та бойових діях, висунули вимоги кервіництву країни. Мова йде про Сергія Стрільця, затримати якого 14 грудня приїхали правоохоронці з Луганська. Йому після проходження служби в АТО спочатку присвоїли звання підполковника, а потім понизили до рядового за застосування під час АТО спецзасобів – наручників до озброєного чоловіка, якого підозрювали у співпраці з сепаратистами, чому власне й приїздили луганські так звані «копи». Далі пряма мова голови спілки ветеранів АТО Сергія Пандрака:

Зауважимо, що тоді затримати Сергія Стрільця луганчанам так і не вдалося, бо на захист воїна АТО вступилися його побратими, і бійці "Правого сектору". Активісти запевняють, що робитимуть все для того, аби довести цю справу до кінця.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень