«Вужі на пательні»

Про Пустовіта, Підкидач та нових фігурантів проваджень через хабарництво

Екс-заступнику голови рівненської облдержадміністрації Тарасу Пустовіту прокуратура збирається оголосити про підозру. Вочевидь, щодо нових фактів, виявлених в ході слідства. Нагадаємо, чиновника затримали під час отримання неправомірної вигоди в розмірі 8 тисяч доларів. Втім, пізніше він вийшов під заставу. Інших деталей заступник обласного прокурора Андрій Боровик не повідомив.

Водночас він нагадав, що у справі екс-очільниці обласного департаменту соцзахисту Ольги Підкидач, яку теж затримували через отримання неправомірної вигоди у розмірі 9 тисяч гривень, ще проводяться слідчі дії. Вона навіть подавала до суду про визнання рішення про її звільнення незаконним. Тож, кримінальне провадження щодо розгляду справи Ольги Підкидач та її заступника Олексія Янчевського, якого, до речі, теж підозрюють у хабарництві в розмірі понад 50 тис. гривень, скеровано до суду. 

Між тим, зараз прокуратура займається ще одним чиновником ОДА через хабарництво, говорить Андрій Боровик:

 

 

- Жінка прийшла до керівника управління ОДА з проханням погодити відповідні маршрути. Чиновник погодився погодити маршрути, але для цього йому потрібні були певні документи. І вона в цей час передає йому неправомірну вигоду у виді карток на бензин. Вимагання тут немає, але це є одержання неправомірної вигоди за вчинення дій з використанням свого службового становища. Відносно цієї особи в нас є декілька епізодів.  

 

Чиновнику, імені якого Андрій Боровик не назвав, загрожує від трьох до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Жінці, яка запропонувала хабар, також загрожує відповідальність.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень