Чиновнику ОДА оголошено про підозру в хабарництві

Ним виявися спільник Ольги Підкидач, її перший заступник Олексій Янчевський

Він підозрюється у хабарництві у понад 50 тис. гривень. У прокуратури є достатньо доказів вини посадовця, говорить прес-секретар відомства Людмила Суржук:

 

Правоохоронними органами здобуто достатньо доказів того, що посадовець Рівненської ОДА прийняв пропозицію, поєднану із вимаганням одержати понад 50 тис. грн.. від директора одного із санаторіїв за сприяння у безперешкодному фінансуванні договору щодо оздоровлення осіб, які постраждали внаслідок ЧАЕС. На цей час слідчими проводиться досудове розслідування.

У разі доведення його вини, посадовцю загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання про обрання особі запобіжного заходу.

Нагадаємо, очільницю цього ж департаменту Ольгу Підкидач затримали на хабарі на початку вересня.

Наразі її відсторонили від посади, і вона перебуває під домашнім арештом. Прокуратура клопотала про взяття чиновниці під варту, проте суд відмовив у такому клопотанні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень