Вулиці Поштовій хочуть повернути первозданний вигляд

Мер міста вже зустрічався з її жителями

Одній з найстаріших вулиць Рівного – Поштовій - хочуть повернути первозданний вигляд. Про це заявив міський голова Володимир Хомко. Пропозицію відремонтувати старі будинки та надати їм первозданного вигляду Хомко зробив для польсько-української фірми «Снєжка-Україна» на прес-коференції, присвяченій відкриттю навчально-практичного центру в рівненському профтехучилищі №1.

Тож Поштову хочуть зробити такою, яка вона була в тридцятих роках минулого сторіччя.  Для цього потрібно відновити бруківку та полагодити старі будинки. Володимир Хомко вже зустрічався з тамтешніми жителями, аби ті погодилися на відновлення своєї вулиці. Мер міста зазначив, що вона недовга: 100 – 150 метрів, і на її реставрацію не піде багато коштів та сил.

Для «Снєжки» це буде своєрідною рекламою, говорить Хомко.

Саме місто не має права оплатити ремонтні роботи, адже будинки на Поштовій - приватні. Натомість керівництво компанії цілком законно може надати матеріали, а профтехучилище №1 – майстрів.  Генеральний директор «Снєжка-Україна» Марек Павлусь зазначив, що хотів би спершу поглянути на вулицю, а потім – вирішуватиме.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень