Вуличні туалети в школах на Рівненщині зникнуть до кінця року, — голова ОДА

Їх майже сто

У 2019 році на Рівненщині планують повністю ліквідувати вуличні вбиральні в школах. На побудову нових туалетів держава виділила 34 мільйони гривень, говорить голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко:

Ми отримали державну субвенцію в розмірі 34 млн грн на вирішення питання вуличних вбиралень. Шляхом співфінансування з обласного бюджету ми плануємо значно збільшити цю суму. І до кінця цього року прийдемо до результату, що в школах області будуть повністю відсутні зовнішні вбиральні.

За словами голови Олексія  Муляренка, на Рівненщині у близько 90 школах діти ходять до туалету на вулицю. Раніше з цією проблемою область поволі справлялася самотужки. Додамо, що, окрім вбиралень, у 2019 році передбачена ціла низка державних програм щодо розвитку освіти на Рівненщині. Це, зокрема, співфінансування з ДФРР. Фонд виділив на нашу область 260 мільйонів гривень, які підуть на будівництво та реконструкцію шкіл, дитсадків і спортивної інфраструктури в районах.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень