Вступна кампанія 2017: стартує «фінішна пряма»

Претендентам на державну форму навчання від завтра треба визначитися із ВУЗом

Вже завтра, 1 серпня 2017 року, вищі навчальні заклади о 12:00 повинні оприлюднити рейтингові списки на зарахування студентів на перший курс на місця бюджетного замовлення.

Зараховані на бюджетне замовлення повинні виконати вимоги щодо зарахування не пізніше 12:00, суботи, 5 серпня.

Також до суботи, 5 серпня, вищі навчальні заклади повинні провести зарахування на місця державного замовлення на денну форму навчання за сертифікатами ЗНО, результатами творчих конкурсів, квотами і вступних іспитів. Про це попереджає Міносвіти.

До 18 серпня здійснюється перехід на вакантні місця за рахунок державного замовлення. Зарахування на контрактну форму навчання за кошти фізичних та юридичних осіб буде проходити до 30 вересня.

Нагадаємо, у Рівненських ВУЗах цього року Міністерство освіти значно зменшило кількість державних місць, порівняно із минулим роком.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень