Встояти перед ними неможливо: під якими знаками Зодіаку народжуються жінки, в яких закохуються з першого погляду

Ці жінки випромінюють позитив і мають потужну енергетику

Леви

Левиці — це домінанти та лідери. Вони закохають в себе кожного, однак бути з ними зможе лише по-справжньому сильний чоловік. При перших зустрічах представниці цього знаку можуть не до кінця показувати свій характер, бути дуже ніжними та підлаштовуватись під характер обранця.

Однак згодом їхня натура все ж випливає на поверхню. Багатьох чоловіків неймовірно збуджує та впевненість, яку випромінюють Левиці. Це жінки, які знають свою цінність і чоловіки, відчуваючи це, також дуже їх цінують.

 

Стрільці

Жінки, які народилися під цим знаком, підкорюють чоловіків своєю таємничістю, загадковістю, любов’ю до авантюризму та чудовим почуттям гумору. Вони добре знають свої сильні сторони, тверезо оцінюють свої привабливі зовнішні дані.

В них практично немає комплексів, тож спокусити чоловіка їм дуже просто. Також чоловіків дуже сильно манить така риса, як незалежність.

Стрільці не квапляться вступати в стосунки, вони ніколи не дозволять собі бігати за чоловіками чи якось нав’язуватись їм. Навпаки, партнеру доведеться добряче попотіти, щоб завоювати серце цієї жінки.

Водолії

Водолії дуже жіночні та легкі на вдачу. Вони мають відмінне почуття гумору, вони не є скандалістками, легко дивляться на багато речей. З ними просто і комфортно, а це дуже приваблює протилежну стать.

Також це дуже пристрасні жінки, які повністю віддають себе чоловіку і ніколи не будуть пригнічувати його мужність чи лідерські риси. Словом, таку жінку покохати легко, а забути неможливо.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень