«Всіх запакуємо в автобус і вивеземо», - міський голова Рівного про ромів

Він каже, що все йде до того, щоб вдатися до радикальних дій щодо представників цієї національності

Як відомо жителі Рівного розмістили резонансну петицію на сайті міськради з проханням притягнути нарешті до відповідальності тих ромів, які вибивають вікна в авто і вимагають у людей гроші на перехрестях, порушуючи всі правила дорожнього руху.

ЇЯк виявилося, нахабна поведінка таких людей обурює й міського голову Олександра Третяка. Так, в прямому ефірі Радіо Трек на запитання слухача з приводу раніше озвученої петиції мер сказав:

- Я максимально стримуюся в емоціях. Але, дивлячись на цю ситуацію із ромською національністю, у мене бракує слів і толерантності до того, що вони творять у місті.

 

Буквально на днях мав провести засідання робочої групи з правоохоронними органами, щоб вирішити це питання, щоб представники ромської національності не поводилися так нахабно.

 

Правоохоронці мали б стежити за цим і муніципальна варта, яку ми ось-ось запускаємо.  

Втім, притягнути до відповідальності ромів непросто. Бо, як правило, це безхатьки, які не мають паспортів, реєстрації, постійного місця проживання.

Олександр Третяк

Олександр Третяк розповів, що недавно на вулиці Рівного зустрів ромів і сказав, що у них є пару годин, щоб забратися з міста. Але ті поскаржилися, що не їздять поїзди, автобуси тощо. Тож міський голова налаштований рішуче:

- Я бачу, що йде до того, що ми зробимо радикально: всіх запакуємо в автобус і вивеземо в їхнє рідне Закарпаття.

 

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень