49 ОСББ Рівного отримають кошти за Муніципальною програмою сталого розвитку

І використати їх на поліпшення умов проживання

139 рівнян подали заявки на участь у програмі, також були перехідні об’єкти з 2020 року. В результаті розгляду Дорадчого комітету на отримання співфінансування за Муніципальною програмою сталого розвитку відібрали 49 ОСББ.

На співфінансування цих проектів виділено 30 мільйонів. Найбільшу увагу при розгляді приділили критичній інфраструктурі: ліфти та протипожежні заходи. Це те, від чого залежить не просто комфорт, а життя людей. Враховували і те, чи є і скільки саме в конкретному будинку чи під’їзді соціально незахищених громадян: старшого віку, дорослих чи дітей з інвалідністю.

Міський голова Рівного Олександр Третяк
Міський голова Рівного Олександр Третяк

Про це повідомляє міський голова Рівного Олександр Третяк на своїй сторінці на ФБ.

Для мене як для міського голови надзвичайно важливо, щоб максимальна кількість рівнян брала участь у Муніципальній програмі. Адже таким чином якомога більше мешканців Рівного зможуть покращити умови в своїх будинках, - написав також міський голова.

Для прийняття зважених рішень попередньо відбулося спілкування з головами ОСББ, виїжджали на огляд будинків, намагалися врахувати найбільш повно всі фактори, в тому числі і соціальні.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень