«Всі служби працюють на 110%», - Коваль про очищення доріг

В області навіть залучають сільськогосподарську техніку

Фото зі сторінки Віталія Коваля.

Дорожники Рівненщини працюють над ліквідацією негоди. Докладніше про це розповів голова Рівненської ОДА Віталій Коваль:

На державних дорогах працює 77 машин та механізмів. Задіяно понад 120 осіб. На місцевих - 79 одиниць техніки та 250 працівників. У ДСНС на цілодобовому чергуванні понад 200 рятувальників та близько 70 машин.

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль
Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль

Рівненщина продовжує боротися з переметами. Вночі найбільше дісталося Півдню області, де були найсильніші снігопади.

Зважаючи на сильний мороз (до -15) в додачу із сильним вітром – працювати техніці було вкрай складно. Наразі усі державні дороги розчищені, проїзд забезпечено. На автошляхах державного значення висипано понад півтори тисячі тонн протиожеледних матеріалів.

Фото зі сторінки Віталія Коваля.

Проблемніше на комунальних дорогах. В окремих населених пунктах до чистки доріг залучають техніку місцевих аграріїв.

Наразі снігопад не припиняється, опади посилюються, утворюються перемети. Заметіль перейшла на Північ області, засипає Полісся. Всі служби та підрядники працюють на 110%!

Через перемети деякі громади прийняли рішення не випускати шкільні автобуси. Зокрема, на Млинівщині в Ярославицькій ТГ у двох філіях шкіл призупинили навчання. А Клеванська ЗОШ перейшла в онлайн.

Не випустили шкільні автобуси, зокрема, Бугринська, Бабинська, Шпанівська, Крупецька, Радивилівська та Вербська громади. Всього із 242 шкільких автобусів області через негоду не виїхали 29. Окремі школи Корнинської громади призупинили навчання або також перейшли в онлайн. З дому навчаються і школярі Козинської ТГ.

В деяких населених пунктах відсутнє електропостачання. Від снігопаду та поривів вітру найбільше постраждав Рівненський район, де без електропостачання залишилося 10 населених пунктів. Бригади енергетиків вже працюють над відновленням електромереж.

За інформацією синоптиків, циклон рухається з південного заходу на північ Рівненщини. Опади продовжуватимуться протягом доби! Посилення вітру 15-20 м/с. На дорогах утворюватимуться замети у зв'язку з поривами вітру. Ближче до обіду очікуємо ускладнення погодних умов до помаранчевого (другого) рівня небезпечності.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень