Всі рівні перед лихом: голлівудськи зірки, що перемогли рак

11 знаменитостей, які здолали недугу

Фото з gettyimage
Фото з gettyimage

4 лютого у світі відзначають День боротьби з раком. Серед зірок є ті, хто поборов страшну хворобу та не побоявся заговорити про неї відкрито, щоб надихнути тих, хто у своєму житті зіткнувся з онкологією.

Синтія Ніксон

Акторка, відома своєю роллю в серіалі «Секс і місто», пережила рак грудей. Страшну хворобу зірці діагностували у 2002 році, коли вона помітила, що груди суттєво збільшилися. Про свою хворобу Синтія розповіла журналістам лише у 2008 році вже після того, як вилікувалася від раку.

Фото з gettyimage
Фото з gettyimage

Майкл Дуглас

У 2010 в актора виявили злоякісну пухлину на язиці розміром з волоський горіх. Зірці загрожувала небезпека у вигляді ампутації язика і нижньої щелепи. Однак все обійшлося. У 2011 році він повідомив про повноцінне одужання.

Фото з gettyimage
Фото з gettyimage

Х'ю Джекман

Ще у 2013 році дружина Х'ю Джекмана помітила дивну пляму на обличчі, яка пізніше виявилася базальноклітинною карциномою — рак шкіри.

У 2017 році зірці вшосте діагностували онкологію, але він не здається і продовжує ділитися своїми переживаннями і подробицями лікування в соціальних мережах.

Актор закликає всіх проходити щорічне обстеження і користуватися сонцезахисним кремом.

Фото з gettyimage
Фото з gettyimage

Кайлі Міноуг

У віці 36 років у співачки виявили рак грудей. Зірка пройшла восьмимісячний курс хімієтерапії. Як стверджує співачка, допомогти побороти рак допомогла їй впевненість в собі і внутрішня сила.

Хвороба допомогла їй в корені змінити харчування. Вона відмовилася від газованих напоїв, кави, чорного чаю та їжі швидкого приготування.

Фото з gettyimage
Фото з gettyimage

Ніколь Кідман

У жовтні 2020 року голлівудська акторка заявила, що поборола рак шкіри. Про свій діагноз Ніколь не поширювалася, однак після одужання вирішила розповісти про перемогу над недугою.

Тоді вона зізналася, що шкодує про те, що не берегла свою шкіру від згубного впливу ультрафіолету і часто випрямляла волосся.

Фото з gettyimage
Фото з gettyimage

Шеннен Догерті

Зірка культових серіалів «Беверлі-Хіллз 90210» та «Всі жінки - відьми» у 2015 році зіткнулася з раком молочної залози. Актриса змогла перемогти рак, проте в лютому 2020 року повідомила шанувальникам про те, що у неї діагностували онкологію після двох років ремісії. Хвороба розвинулася до четвертої стадії раку грудей, з яким вона зараз бореться. Попри це вона веде активний спосіб життя, спілкується з друзями і з фоловерами у соціальних мережах.

Фото з gettyimage
Фото з gettyimage

Крістіна Епплгейт

У 2008 році актрисі діагностували рак молочної залози, а після курсу хімієтерапії вона змогла народити свого первістка. Через рак акторці довелося зробити мастектомію, щоб на 100% попередити можливість рецидиву.

Шерон Осборн

Дружині рок-музиканта Оззі Осборна діагностували рак товстої кишки і лікарі попередили Шерон Осборн, що у зірки може бути рак грудей. Тому як превентивну міру у 2012 році Шерон видалила молочні залози.

Фото з gettyimage
Фото з gettyimage

Роберт де Ніро

У віці 60 років у актора був виявлений рак простати. Хвороба була діагностована на ранній стадії, тому лікарі дали 100% одужання.

Фото з gettyimage
Фото з gettyimage

Дженіс Дікінсон

У 61 рік топмоделі діагностували рак. Як розповідала зірка, для неї цей діагноз став справжнім ударом. Однак вона не дозволила страху вбити її та вдало поборола рак.

Фото з gettyimage
Фото з gettyimage

Анджеліна Джолі

Акторка не боролася з цією недугою, проте у 2013 році лікарі повідомили, що у неї 87% ймовірності розвитку онкології грудей. Тому Джолі перенесла операцію з видалення молочної залози, щоб запобігти ризику розвитку раку грудей. Мати Анджеліни Джолі померла від раку грудей у 56 років.

Джерело: tochka.net

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень