Всі люди як люди, а я – імпровізую! На Великдень 2025 всіх дивуватиму фаршированими яйцями-крашанками (ФОТО)
Яйця по-новому

На Великдень жодна родина не обходиться без крашанок. А що як зробити їх жовто-блакитними, до того ж ще й фаршированими? Такий великодній стіл вразить усіх гостей.
Інгредієнти:
- 4 – яйця;
- 5 г – синього харчового фарбника;
- 35 г – твердого сиру;
- 75 г – сметани;
- 1 зубчик – часнику;
- 0,5 ч.лож. – меленої куркуми;
- 1 дрібка – солі;
- 8 гілочок – кропу.
Фаршировані великодні яйця на святковому столі мають дуже яскравий вигляд. Щоб їх приготувати, яйця відваріть круто. Коли прохолонуть, обчистьте та розріжте кожне яйце навпіл вздовж.
Жовтки акуратно вилучіть, а білки будемо фарбувати. Не використовуйте для цього фарбник для яєць. Він має бути саме харчовим кондитерським – той, яким фарбують крем для тортів.
Висипте синій порошок у мисочку. Залийте водою. Ретельно перемішайте, щоб він розчинився. Занурте половинки білків у цю синю воду. Тримайте за кімнатної температури не довше 15 хвилин. Можете витримати 10 хвилин.

Допоки білки фарбуються, беріться до начинки. Жовтки перекладіть у чашу блендера. Туди ж відправте обчищений зубчик часнику. Трішки підсоліть та всипте для кольору мелену куркуму.
Додайте натертий на тертушці сир та сметану. Перетріть на однорідну масу зануреним блендером. Покладіть отриманий крем у кондитерський мішок із насадкою Зірочка.
Білки тим часом уже пофарбувалися. Беріть кожну половинку й вмочайте у звичайну воду, щоб змити залишки фарбника. Викладайте на паперовий рушник, щоб папір увібрав у себе зайву вологу.

Після цього половинки білків викладіть на блюдо. Вичавіть у кожну трішки начинки. Прикрасьте фаршировані яйця гілочками зеленого кропу й подавайте до столу. Цей яскравий наїдок неабияк потішить домашніх та гостей на Великдень.
Джерело: odnaminyta
Радіо Трек: НОВИНИ