Всі чекають коли закінчиться війна: Зеленський назвав місяць, коли буде готовий мирний план 

І війна має закінчитися на умовах України 

Україна готує мирний план, що покликаний завершити війну. Остаточно підготовка документа має завершитися у листопаді. Про це президент України Володимир Зеленський сказав в інтерв'ю японській телерадіокомпанії NHK.

Терпіння, підтримка і дипломатичний тиск – ось три фактори для справедливого завершення війни, – зазначив головнокомандувач.

Водночас президент не сприймає заклики росії до припинення вогню, адже агресор невпинно продовжує  обстрілювати та окуповувати територію України. Київ готується до початку  дискусії з відповідними країнами щодо територіальної цілісності та інших питань. 

Він повідомив, створить план дій для досягнення миру до кінця листопада, – підсумували у NHK.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень