«Все, чому ми присвятили своє життя, зруйнувалося на очах»: Rozetka звільняє більшість працівників

Компанія зазнала значних втрат

У зв’язку із воєнним станом Rozetka переживає непрості часи. Компанія майже зупинила свою діяльність: заблоковані склади, знищені магазини, доставлення, що не працює, повідомляє Ain.ua.

З початку війни ми повністю втратили 25 магазинів, вони знищені та розграбовані. Склади навколо Києва — заблоковані. Окрім того, люди фактично перестали купувати, натомість взялись оформляти повернення.

 

Весь цей потік інформації обробляли «одиниці» із 8000. А доставлення була неможлива через обстріли українських міст, – розповів засновник магазину  Владислав Чечоткін.

Так, за його словами, за три тижні оборот магазину впав з 4 млрд гривень до 23 млн грн. Через неможливість платити зарплату своїм працівникам компанія почала розпускати свій IT-відділ.

Миттєво велика, ефективна, висхідна компанія перетворилася на літак у піке. Все, що ми з Ірою (ред. – співвласниця магазину й дружина Владислава Чечоткіна) й разом з вами будували майже 18 років, все, чому ми присвятили своє життя, зруйнувалося у нас на очах.

 

Ми були вимушені приймати настільки складні рішення, що я досі не знаю, як ми зможемо їх пережити. Ми не можемо забезпечити роботою велику частину команди, яку збирали по крихтах і якою дуже дорожили. З багатьма ми будемо вимушені попрощатися. Це величезний удар і я прошу вибачення у кожного з вас.

 

Ви чудові спеціалісти та зараз ми говоримо з низкою міжнародних компаній, які, можливо, зроблять вам пропозиції щодо роботи. Ви заслуговуєте найкращого! – пояснив засновник магазину у листі до співробітників.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень