Бунт через опромінення: окупанти втекти з ЧАЕС та підписали «акт прийняття-передання» станції

Більше не «охоронятимуть» об’єкт

Напередодні стало відомо, московити, які ще на початку війни захопили Чорнобильську АЕС, збираються покинути територію. Окупанти склали та підписали «Акт приёма и передачи охраны Чернобыльской атомной электростанции». Про це повідомляє «Енергоатом».

Згідно з актом, який склали окупанти, понад п'ять тижнів вони «охороняли» атомну станцію. Добре, що жодних дорікань.

 «Претензий со стороны администрации охраняемого объекта в отношении войск национальной гвардии российской федерации не имеется», – йдеться у тексті акта.

Після того, як росіяни звільнили Чорнобильську АЕС, то двома колонами вирушили в бік українського кордону з республікою Білорусь. Попри це на станції все ж залишилася невелика кількість рашистів.

В «Енергоатомі» також повідомили, що окупанти отримали значні дози опромінювання й запанікували за перших ознак хвороби, яка проявилася дуже швидко. Через це серед військових почав назрівати майже бунт, тому вони почали давати задню.

Крім того, є інформація про те, що наразі формується для руху в бік Білорусі ще й колона військових рф, які тримали в облозі місто Славутич.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень