Врожай українських плавців у Лондоні

Там нині проходить чемпіонат Європи з водних видів спорту

Першу золоту нагороду для української команди на нинішній першості приніс 28-річний Ілля Кваша з Миколаєва. Українець захопив лідерство вже після попередніх спроб, а у фінальному раунді лише підтвердив свою силу, з показником у 439,70 балів посівши перше місце та випередивши італійця Джованні Точчі, який став другим, відразу на 25,4 бали. У цій же дисципліні Україна могла розраховувати ще й на бронзову медаль, але Олегу Колодію зовсім трохи не вистачило, аби зачепитися за третю сходинку, – в підсумку він став лише четвертим.

Три медалі срібного ґатунку принесла до скарбнички "жовто-синьої" команди 24-річна харків'янка Ганна Волошина. Дві медалі "синхроністка" здобула в індивідуальних дисциплінах – довільній та технічній програмах, а ще одну нагороду виграла в парі з Лолітою Ананасовою, виконавши довільну програму.

Ще одна срібна медаль в активі української пари Ганна Красношлик – Влада Таценко, які, маючи показник у 278,01 балів, зовсім трохи поступилися на десятиметровій платформі Марії Курьйо та Мі Фан із Німеччини (279,75 очок).

Таким чином, після трьох змагальних днів в активі збірної України сім медалей – одна золота та шість срібних, що дозволяє посідати друге місце в загальному заліку. Попереду лише Росія, яка має шість золотих та дві бронзові нагороди.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень