Впровадження електронного квитка, - Хомко домовився з естонцями (ФОТО)

Міський голова їздив цього тижня до Таллінна

Володимир Хомко "тестує" електронний квиток. Фото зі сторінки Сергія Гемберга.

Цього тижня міський голова Володимир Хомко на кілька днів відбув у відрядження. Як написав очільник управління стратегічного розвитку та інвестицій Рівного.Сергій Гемберг на своїй сторіонці в Facebook, делегація з Рівного у складі Хомка, Гемберга та Віталія Германа вирушила до Таллінна – столиці Естонії.

Так виглядає валідатор - пристрій для зчитування елктронного квитка. Фото зі сторінки Сергія Гемберга.

 Керівництво міста провело переговори з компанією Ridango. Як написав Сергій Гемберг:

Досягнуто домовленості про впровадження електронного квитка, за схемою, яка впроваджена в Таллінні та стартує в Києві з першого листопада. Чекаємо на комерційну пропозицію для нашого міста.

Сергій Гемберг. Фото зі сторінки Сергія Гемберга.

Досягнуто домовленості про можливе впровадження електронного квитка за схемою, яка впроваджена в Таллінні, та яка стартує в Києві з 01.11. Чекаємо на комерційну пропозицію для нашого міста. Також, провели зустріч в міському департаменті контролю руху в м.Таллінн.

 

Провели переговори про можливість встановлення спец обладнання та висвітлювання онлайн, через спеціальні пристрої, використання теплової енергії у м. Рівне об’єктах у відкритий доступ.

 

Особливо вразила зустріч, презентація Ulemiste City, сучасний концепт міста майбутнього, де працює 10’000 ІТ спеціалістів. Є великий інтерес співпраці з новоствореним ІТ кластером м. Рівне.

Чиновник додає, що всі витрати взяла на себе естонська сторона. Нагадаємо, що електронний квиток вже впроваджують у Києві. Пластиковою карткою можна буде розрахуватися в усіх видах комунального транспорту. Квиток також збираються інтегрувати в "картку киянина".

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень