Вправний обман – Скорпіонам, курс на позитив – Рибам: гороскоп на 24 грудня

А ще цей день буде конфліктним

ОВНИ

Постарайтеся зосередитися на своїй меті. Ще трохи зусиль і ви отримаєте бажане.

ТЕЛЬЦІ

Будьте уважні, бо цього дня у вас є шанс на позитивні зміни. Намагайтеся його розгледіти та опинитися у потрібний час у потрібному місці.

БЛИЗНЯТА

Необережним зауваженням ви можете образити близьких, тому думайте двічі перш ніж говорити.

РАКИ

Бажаючи зробити навколишній світ кращим, почати варто з себе. Як тільки ви зробите крок до вдосконалення, то помітите, що й світ навколо почав змінюватися.

ЛЕВИ

Цього дня краще не робити нічого на перспективу, бо лише втратите свій час. Займіться тим, що одразу ж дасть результат.

ДІВИ

Зараз ви можете будь-які висловлювання проєктувати на себе, а значить – можливі конфлікти. Спробуйте розслабитися, щоб не зіпсувати собі день.

ТЕРЕЗИ

Ви втомилися, тому можете дратуватися через дрібниці. Все ж постарайтеся не висловлювати претензій й не критикувати близьких.

СКОРПІОНИ

Будьте особливо обережними з новими знайомими, бо є небезпека обману, причому дуже вправного. Не довіряйте людям, які занадто багато обіцяють.

СТРІЛЬЦІ

Намагайтеся урізноманітнити свій день і не починайте нові справи. Уникайте з'ясування відносин з тими, кого любите, або хоча б не виступайте ініціатором суперечок.

КОЗОРОГИ

Вам необхідно постійно поповнювати запаси енергії, оскільки витрати будуть великими. Тому постарайтеся отримувати якомога більше позитивних емоцій.

ВОДОЛІЇ

Вам потрібно зняти напругу, тому постарайтеся себе чимось порадувати. Це вдалий день для покупок.

РИБИ

Не давайте волю негативним емоціям – робіть акцент лише на хороших подіях. І хороше притягнеться у ваше життя.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень